Advies, levering en integratie/realisatie van duurzame technische systemen;

CO2 vrij en energie neutraal. Met warmte opslag en -distributie als centrale gedachte en hart van de installatie. Daar waar ideologie en commercie elkaar ontmoeten.

CO2 Neutraal, energie besparend

MY BUTTON
MY BUTTON

Als we dit willen behouden, dan zullen we toch duurzaam en verantwoord met de aarde en haar natuurlijke bronnen moeten omgaan.

1/9

Over ons

Praktisch vakmanschap gekoppeld aan theoretische onderbouwing, kennis verbonden aan kunde in een voortdurend streven naar de optimale oplossing. Intuïtieve, baanbrekende ideeën samen met een uiterst service gerichte en loyale instelling: dat is EcoSavings Europe.

Nieuws 1

Werkzaamheden voor duurzame installaties vallen vanaf 1 Maart onder het 6% BTW tarief!

Nieuws 2

Samenwerking met Duitse leverancier van PV-panelen, -zonnecollectoren, buffervaten en accessoires

Nieuws 3

Projecten afgerond in o.a. Tholen, Roosendaal, Breda, Naarden, Terheijden, Nieuwe Tonge en Scherpenisse.

Actie

Ons duurzaam rendement concept, daar kan al geen bank tegenop.

Maar het wordt nog beter!
 

Een verdienmodel waar iedereen baat bij heeft. Winst voor u, voor de aarde en het milieu, voor ons en dan nog een keer voor u! 

Recent 

Ontwerp, levering en installatie van een volledig geïntegreerd, duurzaam ECO systeem in een monumentaal woonhuis met een nieuwe, moderne aanbouw. Onder andere is een 15 kW watervoerende houtvergasser haard/kachel gekoppeld aan het CV systeem, radiatoren  en vloerverwarming, 60 stuks hoogrenderende vacuumbuizen geplaatst, 500 liter buffer met dubbele wisselaar verbonden met 6.000 liter buffer met enkele wisselaar, tapwater en hotfill, voorbereiding voor 6.000 kWh. PV-panelen en aansluiting brine/water warmtepomp.

Besparen

​Milieu sparen, groen doen en ook nog geld verdienen. En dat voor alle betrokkenen. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet!

  • CO2 neutrale woning !
  • Terugverdientijd < 8 jaar !
  • Financiering mogelijk !

Producten

Van o.a. beproefde, zeer efficiënte warmtepompen, houtvergassers, pelletkachels, vacuümbuizen, zonnecollectoren en PV-panelen tot door ons zelf ontwikkelde hybride warmte buffervaten.

Kernwoorden: efficient, doelmatig, hoogrenderend en bedrijfszeker.

Subsidieregeling zonnepanelen: klik op